Florida Water Historie


Florida Water Historie

Florida Water ook wel Aqua de Florida genoemd werd in 1808 geïntroduceerd op de Amerikaanse markt en is sinds dien niet meer weg te denken. Het dankt zijn succes aan heerlijke geur maar zeker ook aan de verschillende toepassingen. Lanman & Kemp-Barclay & Co., Inc. produceert Florida Water nog steeds volgens het oude recept in 1808.

Overigens is het Florida Water label ontworpen door de beroemde Franse ontwerper Du Maurier. Hij koos ervoor om de bloem, het potpourri, de vogels, de troubadours en de Fontein van de Jeugd af te beelden vanwege de aangename geur en ook vanuit de wetenschap dat de Spanjaard, Juan Ponce de Leon, Florida in 1512 ontdekte tijdens het zoeken naar de Fontein van de Jeugd.

Wij verkopen alleen het originele Florida Water / Aqua de Florida op alcohol basis dus niet de Eau de Cologne.

Florida Water 270ml

Murry & Lanman
7754654404228
10% korting bij 2 flessen of meer
    Verzending: ma - za voor 16.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd
In winkelmandje
florida water kopen
  • Beschrijving
  • Specificaties
Florida Water 270ml - Aqua de Florida 270ml Originele receptuur.

Je wilt Florida Water gaan kopen?

"Wij leveren je graag de originele Florida Water (alcohol basis geen Eau de Cologne) in 270ml flessen. Maandag t/m zaterdag online hier besteld voor 16.00 uur is dezelfde dag nog verstuurd!

  • Natuurlijk kun je ook langskomen in onze winkel.
  • Afhalen van je bestelling kan ook. Plaats je bestelling, vul je postcode in en selecteer Afhalen in de Winkel. Na afronden bestelling nemen wij zsm contact met je op wanneer je jouw bestelling kunt komen afhalen.

Hoe dan ook wij zijn je graag van dienst."

Martin Krol

Heb je nog iets anders nodig dan Florida Water? Ga dan even naar ons spirituele warenhuis. Keuze uit duizenden artikelen. O.a.a. witte salie, smudge sticks, palo santo en veel meer voor energetisch reinigen.

Florida Water is niet geschikt voor oraal gebruik! Voorzichtig met de huid en de ogen.

WAARSCHUWING: Niet om in te nemen. Brandbaar. Pas op met open vuur. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik houden van ontvlambare materialen. Vermijd contact met huid en kleding. Kan allergische reacties veroorzaken.

Inhoud: 270ml
Fabrikant: Murry & Lanman
Receptuur: Op alcohol basis
Productie: Geproduceerd in Peru
Aanbieding:

2 flessen of meer 10% korting!